Contact

Openingstijden IDI

Het IDI is overdag geopend van maandag t/m vrijdag. ’s Avonds zijn wij open op maandag en donderdag. Op zaterdag en zondag is het IDI gesloten. De werkdagen van elke therapeut kunnen wijzigen, vandaar dat wij geen vaste werkdagen/avonden op de website vermelden. Vraag uw behandelaar gerust welke dagen/avonden hij of zij bij het IDI werkzaam is.

Crisissituatie?

Het IDI is een kleine praktijk in de Basis GGZ en is niet 24u per dag bereikbaar. Wanneer u in het geval van een crisis of acute hulpvraag uw behandelaar niet kunt bereiken of nog geen behandelaar heeft, neemt u dan direct contact op met uw huisarts, de huisartsenpost of de crisisdienst (Amsterdam: 020 523 54 33). Bij acuut gevaar belt u direct 112.

Vragen?

Voor meer informatie of als u vragen heeft, kunt u bellen naar 020-4270797. We kunnen helaas vaak de telefoon niet direct beantwoorden. Spreekt u alstublieft onze voicemail in. U kunt ook uw telefoonnummer per e-mail aan ons doorgeven: info@ivdi.nl Wij zullen zo snel mogelijk (binnen 3 werkdagen) telefonisch contact met u opnemen.