Contact

Openingstijden IDI

Het IDI is overdag geopend van maandag t/m vrijdag. Op zaterdag en zondag is het IDI gesloten. De werkdagen van elke therapeut kunnen wijzigen, vandaar dat wij geen vaste werkdagen op de website vermelden.

Rondom vakanties: uw behandelaar informeert u wanneer hij of zij op vakantie is. Er is bij afwezigheid van uw behandelaar altijd een collega die de praktijk waarneemt.

Crisissituatie?

Het IDI is een kleine praktijk in de Basis GGZ en is niet 24u per dag bereikbaar. Wanneer u in het geval van een crisis of acute hulpvraag uw behandelaar niet kunt bereiken of nog geen behandelaar heeft, neemt u dan direct contact op met uw huisarts, de huisartsenpost voor spoed (Amsterdam: 088 00 30 60 00) of de crisisdienst spoedeisende psychiatrie (Amsterdam: 020 523 54 33). Bij acuut gevaar belt u direct 112. Voor ondersteuning bij wanhoop kunt u bellen met 0800-0113 of ga naar: http://www.113.nl

Vragen?

Voor meer informatie of als u vragen heeft, kunt u bellen naar 020-4270797. Omdat wij onze tijd zoveel mogelijk aan zorg voor onze cliënten besteden, zullen we de telefoon niet direct beantwoorden. Spreekt u alstublieft onze voicemail in. Onze officemanager zal zo snel mogelijk telefonisch contact met u opnemen. U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier: