Contact

Openingstijden IDI

Het IDI is overdag geopend van maandag t/m vrijdag. ’s Avonds zijn wij open op maandag en donderdag. Op zaterdag en zondag is het IDI gesloten. De werkdagen van elke therapeut kunnen wijzigen, vandaar dat wij geen vaste werkdagen/avonden op de website vermelden. Vraag uw behandelaar gerust welke dagen/avonden hij of zij bij het IDI werkzaam is.

Zomervakantie: uw behandelaar informeert u wanneer hij of zij op vakantie is. Er is bij afwezigheid van uw behandelaar altijd een collega die de praktijk waarneemt. In juli en augustus kan het door beperktere bereikbaarheid vanwege vakantie langer duren voordat u wordt teruggebeld voor een aanmeldgesprek. We hopen op uw begrip hiervoor en wensen u een fijne zomer.

Kerstvakantie: het IDI is de laatste week van het jaar en de eerste week van het nieuwe jaar gesloten.

Crisissituatie?

Het IDI is een kleine praktijk in de Basis GGZ en is niet 24u per dag bereikbaar. Wanneer u in het geval van een crisis of acute hulpvraag uw behandelaar niet kunt bereiken of nog geen behandelaar heeft, neemt u dan direct contact op met uw huisarts, de huisartsenpost of de crisisdienst (Amsterdam: 020 523 54 33). Bij acuut gevaar belt u direct 112.

Vragen?

Voor meer informatie of als u vragen heeft, kunt u bellen naar 020-4270797. We kunnen helaas vaak de telefoon niet direct beantwoorden. Spreekt u alstublieft onze voicemail in. U kunt ook uw telefoonnummer per e-mail aan ons doorgeven: info@ivdi.nl Wij zullen zo snel mogelijk (binnen 3 werkdagen) telefonisch contact met u opnemen (tijdens vakantieperioden kan het langer duren voor wij contact kunnen opnemen).