Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een GZ-Psycholoog voor 16-32 uur per week

Het IDI is een vooruitstrevende psychologenpraktijk in hartje Amsterdam. We bieden psychologische hulp aan volwassenen, stellen en gezinnen, binnen de basis GGZ. Onze behandelingen zijn persoonlijk, praktisch, helder en direct, en meestal kortdurend (8-10 gesprekken). We gebruiken vooral evidence-based strategieën uit de directieve therapie, cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en systeemtherapie. 

Omdat we een goede behandelrelatie essentieel vinden, begeleid je een cliënt van de intake tot de afronding van een behandeling. Tijdens de intake nodigen we ook altijd een partner of andere naaste uit. Kijk voor meer informatie over onze praktijk op www.ivdi.nl

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, nieuwsgierige en empathische GZ-psycholoog, en een gezellige collega.  Mocht je het leuk vinden om supervisie te geven aan een psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog, dan behoort dit tot de mogelijkheden. Het gaat om een opdracht van begin september 2021 t/m eind januari 2022, met een optie voor verlenging.

Profiel

Afgeronde GZ-opleiding (BIG geregistreerd als GZ-psycholoog)

Bij voorkeur (in opleiding tot) cognitief gedragstherapeut

Het (vloeiend) spreken van een tweede taal is een pré

We nemen voor deze vacature alléén sollicitaties van BIG-geregistreerde psychologen in behandeling.

Wat bieden wij?

Je werkt in een collegiaal en informeel team met veel vrijheid, onder andere in het bepalen van je werktijden. Je werkt in dienstverband en ontvangt een marktconforme vergoeding per behandeltraject (functieschaal schaal 65, cao GGZ). Je caseload is gevarieerd en passend binnen de Basis GGZ (over het algemeen niet crisisgevoelig en met grote kans op succes in korte tijd). We bieden praktijkruimte, software en training in het gebruik daarvan, werving van cliënten en administratieve ondersteuning. Het is mogelijk (een deel van) je caseload op afstand (via een beveiligde videobelverbinding) te behandelen. Als je geïnteresseerd bent in het geven van relatie- en gezinstherapie bieden we de mogelijkheid om je hierin te ontwikkelen.

Interesse?

Mail dan vóór 15 juli 2021 je CV en motivatiebrief naar info@ivdi.nl t.a.v. Janneke Broeksteeg, of bel ons voor meer informatie 020-4270797.